Bloody Mary, fecioare cea sangeroasa

In jos

Bloody Mary, fecioare cea sangeroasa

Mesaj  Admin la data de Mier Aug 24, 2011 2:47 am

"Bloody Mary" despre care legendele spun ca este Fecioara Maria, le apare in oglinda acelora care o apeleaza dupa un ritual anume, sub forma unei femei palide, cu fata si pieptul plin de sange. Variantele aceste legende sunt nenumarate, dar subiectul este prezent in toate povestirile de groaza care anima focurile de tabara ale elevilor americani din camusurile de vara.

Bloody Mary ataca dincolo de oglinda\

Esxista multe modalitati de a chema spiritul lui Bloody Mary, considerat a fi unul dintre cele mai receptive la apelurile elor vii. Dar si unul foarte periculos, dat fiind faptul ca aparitia sa nu se limiteaza la suprafata oglinzii. Multe istorisiri metioneaza ca spiritul a sarit la cei de dincolo de oglinda, provocandu-le rani serioase pe fata.

Ritualul chemarii lui Bloody Mary

Ritualul este in general cam acelasi: intr-o camera intunecata (baie,camera), in fata unei oglinzi marginite de lumanari aprinse, "apelantul" trebuie sa-i rosteasca numele de 13 ori. Intonati apelului este crescanda - de la implorare pana la strigat. La fiecare chemare, oglinda trebuie privita intens. Dupa cum indica unele ritualuri, cel care cheama spiritul trebuie sa se invarteasca pe loc sau sa-l apeleze cu cuvintele: "Mary, te detest !" "Mary, vin-o la mine!" sau "Mary, eu ti-am ucis fiul !" In urma acestei modalitati de apel, cel care o cheama trebuie sa fie foarte atent, pentru ca spiritul l-ar putea ataca violent.

Admin
Admin

Mesaje : 25
Data de înscriere : 23/08/2011

Vezi profilul utilizatorului http://dosarelex.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum